Kyllingunderlår med knas

Oprettet:  14/3 - 2022  kl. 15:10

Opdateret:  14/3 - 2022  kl. 15:27


Ingridienser:

  • 8 kyllinge underlår (ca. 800gr.)
  • 1 æg
  • 2 dl. fuldkornscornflakes (ca. 40 gr.)
  • 1 tsk. paprika (efter smag)
  • 1/4 tsk. stødt chilli. (pas på, og kan udelades)
  • 1 tsk salt
  • Peber

Såden gør du:

  •  Der anvendes fersk kyllingelår og skind fjernes. Jeg anvendte tang, som hjalp gevaldigt
  • Pisk æget sammen med en gafel
  • Kom cornflakes i en plastpose og knus dem groft og bland med kryderier.
  • Vend derefter kyllingelår i øg og vend i cornflakes
  • Læg lår på bageplade med bagepapir
  • Steg i ca. 40 min. ved 200 grader i midten af ovn, til de er gennemstegte. (hellere 5 min. for meget end for lidt.)

Servering:

Serveres med f.eks. ovnstegte kartofler (både gerne samtidigt med kyllingelår)

 

Printet 28/1 - 2025  kl. 22:59
M.v.h. "Hans Holger Christiansen [Opskrifter på Foxi.dk]"