Lækker mørbradgryde

Oprettet:  19/5 - 2016  kl. 12:50

Opdateret:  31/5 - 2016  kl. 12:51


  • 500 g. svinemørbrad, afpudset
  • 300 g. bacon i tern
  • 500 g. champignoner
  • 200 g. løg
  • 3 ds. coctailpølser, konserves

Sauce:

  • 25 g. margarine
  • 2 spsk. hvedemel
  • 5 dl. sødmælk
  • 2.5 dl. piskefløde
  • 70 g. tomatpure, koncentreret
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 buillonterning

Puds mørbraden og skær i tynde skiver.
Hak løget, rens champignon og skær dem i kvarte.

Steg først bacon og mørbrad på panden, tag dem af. Steg dernest løg og chapignon på panden og tag dem også af.

Smelt lidt margarine i panden og rør melet ud i tilsæt mælk, piskefløde, krydderier og bouillon.
Smag til med salt.

Når sovsen er klar tilsættes de andre ting fra panden sammen med cocktailpølser. Varm godt igennem og server med ris eller kartoffelmos.

 

Printet 21/11 - 2024  kl. 09:52
M.v.h. "Hans Holger Christiansen [Opskrifter på Foxi.dk]"