- 2 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk olivenolie
- 250 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler (kan undlades, hvis vegatar)
- 1 tsk paprika
- 1 tsk oregano, tørret
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt korianter
- 1 tsk chilli pulver (pas på varierer meget i styrke)
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 6 cherrytomater, i både
- 1 ds. hakkede tomater
- 5 dl. grøntsagsboullion
- Salt
- Sort peber, friskkværnet
Til servering:
- 2 advocado
- 1 dl cremefraiche 18%
- 100 gr. nachos, eller taco
- 100 gr. cheddar ost, groftrevet
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie, ved midelvarme til de er klare. Tilsæt derefter alle kryderrierne, skru op for varmen og kom kyllingestrimlerne i og brun dem godt under omrøring. Tilsæt derefter tomater, peberfrugt, hakkede tomater og grønsagsboullion. Lad det simre under låg i ca. 15 min.
Smag til med salt, friskrevet peber.
Serveres i skåle, toppet med advocado skåret i skiver, creamfrache, friskrevet cheddar og groft knust nachos eller tacos. |