Tortilla:
- 3 dl vand
- 3 æg
- 130g majsmel (ca2dl)
- 100g hvedemel (ca. 2dl)
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. majsolie
- lidt olie til bagning
Tomatsauce:
- 1 ds flåede tomater
- 1 fint hakket løg
- 1½ dl tomatpure`
- 2½ dl hønsebouillon
- (vand og terning)
- ½ tsk. koriander
- ½ tsk. cayenne peber
- 1 til 2 fed knust hvidløg
- salt og peber
Fyld:
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 spsk. olie
- 300 til 400g hakket oksekød
- ½ tsk. koriander
- ½ tsk. cayennepeber
- salt og peber
- 150g revet cheddar ost
Ingredienserne til tortillas piskes sammen til en jævn dej. Der bages 8 store pandekager. Ingredienserne til tomatsaucen småkoger i ca. 10min. Findeles i blender.(1-2min) Olien varmes på en stor stegepande Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Svitses i olie i 4 min. Hakket oksekød samt krydderierne tilsættes og brunes. Fyldet blandes sammen med ca. halvdelen af tomatsaucen. Fyldet fordeles på pandekagerne. Lidt ost drysses på. Pandekagerne rulles sammen og lægges i et velsmurt ildfast fad med åbningen nedad. Resten af saucen hældes over og drysses med resten af osten. Pandekagerne bages ved 200° i ca. 20 min. |