Tærte med kokus og rabarber

Oprettet:  20/6 - 2011  kl. 19:28

Opdateret:  22/12 - 2015  kl. 20:12


(4 personer)

  • 350g røde tynde rabarber
  • 125g melis
  • 1 tsk. vaniliesukker

Rabarber snittes,skylles og drysses med sukker og vaniliesukker

  • 125g margarine
  • 125g melis
  • 1 æg
  • 60g mel
  • ½tsk. bagepulver
  • 100g kokusmel

Margarien blødgøres (ikke smeltes) og røres med sukker og æg, mel, bagepulver og kokusmel røres i, og halvdelen af dejen lægges i et smurt ildfast fad (tærtefad)
Den rå kompost anbringes over, og resten af dejen lægges over som et låg.
Tærten bages ved 185 grader celcius i ca. 45 minutter.
Serveres varm med flødeskum eller creme fraiche

 

Printet 21/11 - 2024  kl. 10:59
M.v.h. "Hans Holger Christiansen [Opskrifter på Foxi.dk]"