Pølsehorn.(børn)

Oprettet:  29/3 - 2007  kl. 19:56

Opdateret:  20/12 - 2013  kl. 13:19


Ingredienser:

  • 1 dl. lunkent vand
  • 25 g. gær
  • 75 g. margarine
  • 1 dl. ymer
  • ca. 450 g (7½ dl.) mel
  • 1 æg ½ tsk. salt

Fyld:

  • 8 wienerpølser
  • Sennep eller ketchup

Fremgangsmåde

Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes og dejen æltes godt.
Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.
Dejen slås ned dog deles i 2.
Udrulles i 2 cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep eller ketchup og ½ pølse lægges på hver trekant som rulles sammen.

Efter hævning: ca. 10 minutter

Pensles med æg

Bagetid: 20-25 minutter ved 200 grader Giver ca. 12 stk

 

Printet 11/4 - 2025  kl. 03:38
M.v.h. "Hans Holger Christiansen [Opskrifter på Foxi.dk]"