Efterårsgryde med aromatisk paprikasauce

Oprettet:  28/4 - 2025  kl. 14:33

Opdateret:  28/4 - 2025  kl. 14:34


  • 800 g kyllingbrystfileter
  • 500 g små kartofler
  • 2 spsk paprika
  • 4 spsk olivenolie
  • 0,5 ltr. grøntsagsbouillon
  • 2 stk røde peberfrugter
  • 4 spsk soltørrede tomater
  • 2,5 ltr piskefløde
  • 2 dsr hakkede tomater
  • 200 g grønkål
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Rens og skær kylling i grove tern
  2. Hak grønkålen groft, og snit peberfrugter og soltørrede tomater i tynde strimler
  3. Svits kylling i olivenolie i en stor tykbundet pande sammen med kartofler og paprika, evt. i to portioner indtil de er gyldne og har taget farve
  4. Smag til med salt og peber
  5. Tilsæt bouillon, peberfrugter, soltørrede tomater, piskefløde og hakkede tomater og lad det simre i 30 minutter
  6. Tilsæt hakket grønkål og lad simre yderligt 5 til 10 min
  7. Serveres med frisktbagt brød, eller ris efter eget ønske.

 

Printet 9/5 - 2025  kl. 23:22
M.v.h. "Hans Holger Christiansen [Opskrifter på Foxi.dk]"