- 800 g kyllingbrystfileter
- 500 g små kartofler
- 2 spsk paprika
- 4 spsk olivenolie
- 0,5 ltr. grøntsagsbouillon
- 2 stk røde peberfrugter
- 4 spsk soltørrede tomater
- 2,5 ltr piskefløde
- 2 dsr hakkede tomater
- 200 g grønkål
- salt og peber
Sådan gør du:
- Rens og skær kylling i grove tern
- Hak grønkålen groft, og snit peberfrugter og soltørrede tomater i tynde strimler
- Svits kylling i olivenolie i en stor tykbundet pande sammen med kartofler og paprika, evt. i to portioner indtil de er gyldne og har taget farve
- Smag til med salt og peber
- Tilsæt bouillon, peberfrugter, soltørrede tomater, piskefløde og hakkede tomater og lad det simre i 30 minutter
- Tilsæt hakket grønkål og lad simre yderligt 5 til 10 min
- Serveres med frisktbagt brød, eller ris efter eget ønske.
|