Min Mors Småkager fra 1956 med PUF gryn som ikke kan købes mere, jeg anvendte "GuldKorn". Guldkorn som er et morgenmads produkt også fra min barndom som stadig er på hylderne, og beskrives som - "Poppede hvedekorn overtrukket med sukker og honning" Derfor måske kan spares lidt sukker fra opskrift? LINK til AldeTidersKogebog. Forvirring omkring "poppede korn" og oprindelse idet der anvendes kop som måleenhed (1cup=2.3dl)(I USA bruges ofte puffet ris (Rice Krispies))
100gr Marg 150gr Melis 100gr Mel 1 tsk. Bagepulver 1 tsk. Vaniliesukker 250 g Puf-gryn (4 dl)
Marg og melis piskes hvidt Æg piskes i Mel, bagepulver og vaniliesukker sigtes i Puf-gryn røres i
Fordeles i små klatter med god mellemrum på bagepapir. (brug teske) 200 grader 6 til 7 min til lys gyldne Afhøles på rist, og opbevares i kagedåse |