Kylling m. gulerødder og porre

Kylling Pande

Ingredienser til 4 personer.

  • 450 gram kyllingebryst skåret i mindre tern
  • 1 spiseskefuld smør til stegning
  • 400 gram gulerødder i mindre tern
  • 2 store porrer halveret, skåret i skiver
  • 1 teskefulde oregano tørret
  • 1 bouillonterning kylling
  • 5 deciliter madlavningsfløde
  • 2 teskefulde sennep
  • 1 citron lidt friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du.....
Kyllingebryst skæres ud i mindre tern, og gulerødder og porrer gøres klar som anvist.
Varm en god og stor pande op, og smid en stor spiseskefuld smør i. Lad smørret bruse af.
Tilsæt kyllingekød og lad det stege grundigt ved meget høj varme, så det får lidt stegeskorpe.
Vendes rundt, og steges et par minutter.
Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Tilsæt gulerødder og lad dem stege med et minuts tid, Vendes ofte undervejs.
Tilsæt så porrer sammen med oregano, vend rundt og kom så en smuldret bouillonterning ved sammen med madlavningsfløde og to teskefulde sennep.
Lad det småkoge i 8-10 minutter, hvor du rører lidt rundt undervejs.
Gulerødderne i en gulerodspande må gerne have lidt bid, men skal heller ikke være for rå.
Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.

7 anmeldelser

Tilføjet: 25/11 - 2021  kl. 09:30Rettet: 6/11 - 2022  kl. 11:35