Kylling med knas
Ingridienser:
- 8 kyllinge underlår (ca. 800gr.)
- 1 æg
- 2 dl. fuldkornscornflakes (ca. 40 gr.)
- 1 tsk. paprika (efter smag)
- 1/4 tsk. stødt chilli. (pas på, og kan udelades)
- 1 tsk salt
- Peber
Såden gør du:
- Der anvendes fersk kyllingelår og skind fjernes. Jeg anvendte tang, som hjalp gevaldigt
- Pisk æget sammen med en gafel
- Kom cornflakes i en plastpose og knus dem groft og bland med kryderier.
- Vend derefter kyllingelår i øg og vend i cornflakes
- Læg lår på bageplade med bagepapir
- Steg i ca. 40 min. ved 200 grader i midten af ovn, til de er gennemstegte. (hellere 5 min. for meget end for lidt.)
Servering:
Serveres med f.eks. ovnstegte kartofler (både gerne samtidigt med kyllingelår)
Tilføjet: 14/3 - 2022 kl. 15:10Rettet: 14/3 - 2022 kl. 15:27