Bærkage med kokos [16 portioner]

Bærkage med kokos

  • 3 æg str. L
  • 300g sukker
  • 50g kokosmel
  • 300g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 300g. bær fx. hindbær, små jordbær, stikkelsbær, blåbær eller kirsebær uden sten
  • 75g Becel plantemargarine
  • 14 dl. sukker (til top)

Pisk æg og sukker hvidt og skummende luftigt. Vend kokosmel, hvedemel og sigtet bagepulver i. Kom dejen i en smurt meldrysset tærteform eller springform og drys med bær.
Jeg trykkede dem lidt ned i dejen.
Fordel Becel plantemargarinen oven på kagen (lidt vanskeligt), så overfladen er dækket og drys med sukker.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 min.

Tips. Dejen kan også smøres ud på en bageplade og dermed laves lidt større og mere flad.

Ps. Opskriften stammer fra Henrik Jørgensen (Jeg Takker)

5 anmeldelser

Tilføjet: 6/9 - 2008  kl. 11:18Rettet: 30/12 - 2013  kl. 18:34