Tærte med kokus og rabarber

Tærte(kokus-rabarber)

(4 personer)

  • 350g røde tynde rabarber
  • 125g melis
  • 1 tsk. vaniliesukker

Rabarber snittes,skylles og drysses med sukker og vaniliesukker

  • 125g margarine
  • 125g melis
  • 1 æg
  • 60g mel
  • ½tsk. bagepulver
  • 100g kokusmel

Margarien blødgøres (ikke smeltes) og røres med sukker og æg, mel, bagepulver og kokusmel røres i, og halvdelen af dejen lægges i et smurt ildfast fad (tærtefad)
Den rå kompost anbringes over, og resten af dejen lægges over som et låg.
Tærten bages ved 185 grader celcius i ca. 45 minutter.
Serveres varm med flødeskum eller creme fraiche

5 anmeldelser

Tilføjet: 20/6 - 2011  kl. 19:28Rettet: 22/12 - 2015  kl. 20:12