Skidenæg

Skidenæg

  • 6 æg
  • 40 g smør
  • 40 g hvedemel
  • 500 ml mælk
  • 1-2 spsk. fiskesennep el. Dijomsennep
  • salt og peber

Purløg Kog æggene til "smilende æg" (6-7min)
Beregn 1 til 2 æg pr. person.

Smælt smørret i en gryde, kom melet i (smørbolle) og rør kraftigt.
Afkog med mælken, tilsæt lidt salt + halvdelen af sennepén og kog godt igennem.
Smag til med resten af sennepén. Læg æggene i et varmt fad og hæld sausen over.
Drys med purløg eller persille.
Serveres med rugbrød og smør.

Kan også serveres med flæsketerninger.

8 anmeldelser

Tilføjet: 29/3 - 2007  kl. 19:54Rettet: 27/12 - 2013  kl. 17:22