Til Pynt:
1) Smelt fedtstoffet og lad det svale lidt af.
2) Rør æg, sukker, hvedemel og det smeltede fedtstof sammen. OBS! Pisk ikke.
3) Fordel dejen i et jævnt lag i en smurt raspdrysset form ca 22 cm i diameter. Fordel soæbærrene henover. Frosne bær behøver ikke optøes.
4) Bag kagen på en rist nederst i ovnen ved 200 grader 25-30 min. I varmluftsovn ved 175 grader ca 30 min. Lad den køle noget af inden den løsnes af formen.
5) Rør evt. flormelis og vand sammen. Fordel glasuren over kagen og lad det stivne inden kagen serveres.
6) Opbevar kagen køligt.
Dette er en tilpasset opskrift fra kogebogen.dk
Tips. Tilsæt gerne 2 tsk. bagepulver og 1 tsk. vaniljesukker
Bær kan varieres med andre friske eller frosne bær.
Tilføjet: 26/7 - 2016 kl. 14:36Rettet: 31/7 - 2016 kl. 14:47