Semifreddo al cioccolato

Semifreddo al cioccolato

1 ltr. (8 portioner)

  • 1/4 l. piskefløde
  • 75 g sukker
  • 50g mørk revet chokolade
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 15g sukker


1. Pisk fløden til der kommer bløde toppe i skummet
2. Tilsæt sukker og pisk til der kommer stive toppe
3. Vend revet chokolade i skummet
4. Pisk æggehviderne stive med sukker og vend det i flødecremen
5. Kom massen i en form og frys til den er fast, ca. 6 timer.
6. Tag isen ud af formen og skær den i skiver

Kan evt. laves i rund form med hul i midten, når isen er frosset tages den ud af formen og friske hindbær lægges i hullet i isen.

66 anmeldelser

Tilføjet: 20/4 - 2009  kl. 18:15Rettet: 31/12 - 2013  kl. 16:35