Giver 4 hele bradepander og kan kun bages i varmluftsovn#
Dej:
Tips. Erstat gerne 3 til 5 spsk. hvedemel med rugmel.
Tomatsauce:
Færdigblanding på glas eller "hjemmerørt" blanding ca. 3/4ltr.
Fyld:
(Kun forslag, valget er dit)
Kød:
Skinkestrimler, Bacon, Oksekød, Pepperoni m.m.
Andet:
Skiveskåret banan, Løgskiver, Revet pizzaost, Champignoner, Grøn peberfrugt og Oregano
Fremgangsmåde:
(Det er en stor omgang Pizza vi skal i gang med, og det kræver et køkken af en vis størrelse. Jeg bager altid denne mængde og fryser det der ikke spises)
Gær "opløses" i saltet (vi har en stor røremaskine vi bruger til dejen). Olie, lillefingervarmt vand og mel tilsættes og røres/æltes godt. Som altid jo mindre mel (Dej skal være håndterbar) jo mere delekat. Det skal være muligt at dele og udrulle 4 lige store portioner der tilpasses til 4 bradepander.
Tomat fyldet fordeles helt ud til kant på alle 4 pizza er.
Øvrige ingredienser pyntes på pizzaerne og oregano tilføjes sidst.
Bages i ca. 20min. i god varm ovn. (190-200grader i varmluftovn)
Tilføjet: 28/3 - 2009 kl. 19:05Rettet: 22/12 - 2015 kl. 20:07