Indonesisk Kylling

Indonesisk Kylling

Ingredienser:

  • 1 stor kogt kylling, ca. 1600 g
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 grøn peberfrugt i strimler
  • 3 bananer
  • 2 ½ dl. piskefløde
  • 1 fed knust hvidløg, eller en tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. karry
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 dl. mangochutney (stærk eller mild, efter temperament)
  • Salt
  • Chili


Fremgangsmåde:

Kyllingen koges i 45 min. Tænd ovnen på 225grader C. Fjern skind og ben fra den kogte kylling og del kødet i regelmæssige stykker. Skær bananerne i skiver. Læg kylling, peberfrugter og bananer skiftevis i et smurt, ovnfast fad. Pisk fløden til let skum og vend karry, hvidløg og mangochutney i. Smag til med tomatpure, chili og salt. Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet. Stil retten midt i ovnen i ca. 20min.
Server med løse ris og evt. salat.

TIPS til ris:
Personer Vand Ris Andet
3per 4½dl 3dl salt
4pers 6dl 4dl salt
Røres til det spil-koger. Låg på - Sluk for varmen - Vent 20 - 25 min. - Omrøres inden servering

3 anmeldelser

Tilføjet: 11/9 - 2011  kl. 15:10Rettet: 20/8 - 2012  kl. 11:40