Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kyllingen koges i 45 min. Tænd ovnen på 225grader C. Fjern skind og ben fra den kogte kylling og del kødet i regelmæssige stykker. Skær bananerne i skiver. Læg kylling, peberfrugter og bananer skiftevis i et smurt, ovnfast fad. Pisk fløden til let skum og vend karry, hvidløg og mangochutney i. Smag til med tomatpure, chili og salt. Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet. Stil retten midt i ovnen i ca. 20min.
Server med løse ris og evt. salat.
TIPS til ris: | |||
Personer | Vand | Ris | Andet |
3per | 4½dl | 3dl | salt |
4pers | 6dl | 4dl | salt |
Røres til det spil-koger. Låg på - Sluk for varmen - Vent 20 - 25 min. - Omrøres inden servering |
Tilføjet: 11/9 - 2011 kl. 15:10Rettet: 20/8 - 2012 kl. 11:40