Marengs Lagkage (Lis)

Marengs Lagkage (Lis)

  • 90 gr. margarine
  • 90 gr. melis
  • 5 æggeblommer
  • 130 gr. mel
  • 2 tskf. bagepulver
  • 5 spsk. mælk

 + Marengs

  • 4 æggehvider og 160 g melis (knap 2 dl)

Ingridiencer piskes og fordeles i 2 lagkageforme og stilles i ovnen ved 200 grader i 10 min.
imedens piskes 4 æggehvider stive og tilsættes 160 gr. sukker, og piskes endnu engang.


Formene tages ud af ovnen og den piskede marenges fordeles på de to bunde og stilles i ovnen igen ved 150 grader i 30 min.
Afkøles og de to forme stables med flødeskum mellem inden servering.

12 anmeldelser

Tilføjet: 25/11 - 2021  kl. 09:20Rettet: 28/6 - 2022  kl. 13:14