Citronfromage (4pers.)

Citronfromage

Lille portion til 4 personer (Jeg dobler tit op for at få en større mængde.)

  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • Reven skal af 1/2 citron
  • Saft af 1 1/2 citron
  • 4 bld. husblas
  • 2-2 1/2 dl. piskefløde (kan gøres mindre)

Æggeblommer piskes godt med sukker.
Citron skal og halvdelen af saft tilsættes.

Den udblødte i vandbad smeltede husblas røres godt og afkøles let med det sidste citronsaft som røres i.

Husblassen vendes/røres i de piskede æggeblomme.

Når fromagen er begyndt at stivne let, vendes de stiftpiskede æggehvider i samt halvdelen af den piskede piskefløde.

Ved servering pyntes med resten af flødeskum.

Jeg har også anvendt pulver husblas et par gange... følg anvisning på emballagen

TIPS: Når der piskes æggehvider, anvendes altid kolde, rene og tørre piskeris.

6 anmeldelser

Tilføjet: 30/12 - 2013  kl. 16:15Rettet: 15/11 - 2024  kl. 10:14