Arbejdstid: 45 min.
Kogetid, kylling: ca. 1 time
Ovntid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
Kog kyllingen mør i letsaltet vand, der er tilsat hele peberkorn, i ca. 1 time.
Befri kyllingen for skind og ben og skær den i terninger.
Læg kyllingekødet i et smurt, ovnfast fad.
Klip baconen over på midten og rist skiverne på en tør, varm pande.
Læg baconen over kyllingekødet.
Pil og hak løget.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Rist løg og champignoner i baconfedtet. Kom løg og champignoner i fadet.
Skær bananerne i skiver og læg dem øverst i fadet.
Pisk fløden let og smag til med chilisauce.
Fordel flødeskummet over retten og drys med smuttede, grofthakkede mandler.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 30 min.
Retten kan serveres med ovnbagte kartoffelbåde, Ris med mere.
Tilføjet: 8/4 - 2021 kl. 13:35Rettet: 8/4 - 2021 kl. 13:51