Bastogne tærte

Bastogne tærte

  • 150 gr. smør
  • 50 gr. sukker (1/2 dl.)
  • 1 pk. bastogne kiks.

Kiks knuses og blandes med sukker.
Smørret smeltes og det hele blandes sammen.
Springform smøres og massen presses ned i formen og glattes ud.

  • 2 æggehvider
  • 1 lille kn. sp. salt
  • 130 gr. sukker

Æggehviderne piskes stive med salt.
Herefter piskes sukker i lidt efter lidt, til massen er helt glat og stiv.
Det spredes ud over kiksemassen i springform.
Tærten bages i ovn ved 160 grader i ca. 20 min. eller til tærten er lysebrun.

  • 2 dl. piskefløde
  • En passende mængde bær eller kompot
  • Sukker

Fløden piskes stiv og bredes ud over kagen.

Bærrene lægges øverst på flødeskummet.

5 anmeldelser

Tilføjet: 31/12 - 2013  kl. 11:48Rettet: 12/9 - 2020  kl. 16:51