Lis M.´s kanelbradepandekage

Kanelbradepandekage

Dej:

  • 125 g. smeltet margarine
  • 400 g. sukker (4 - 4½ dl.)
  • 400 g. mel (5 dl.)
  • 4 tsk. kanel
  • 2 tsk. natron
  • 0,5 l kærnemælk

-------------------------

Glasur:

  • 50 g. smeltet margarine
  • 250 g. flormelis
  • 2 tsk. vanille
  • 1 spsk. kakao
  • 4 spsk. varm stærk kaffe

--------------------------

Fedtstof og sukker røres godt sammen, mælken tilsættes.
Mel, kanel og natron blandes og hældes i under omrøring. Den rørte dej hældes i en smurt bradepande på 25 x 25 cm. Bages ved 250 grader i ca. 30 min. Kagen afkøles. Glasuren blandes, og kagen over-trækkes med varm glasur.

Tips:
Der kan drysses lidt kokusmel i/på den våde glasur

5 anmeldelser

Tilføjet: 3/10 - 2008  kl. 15:03Rettet: 30/12 - 2013  kl. 18:48