Pizzasnegle (børn)

Pizzasnegle

Dej:

  • 50 g. gær
  • 2,5 dl. vand
  • 2,5 dl. tykmælk
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. olie
  • 200 g. sigtemel / durummel
  • 450 g. hvedemel 

FYLD:

  • 100 g. skinke i strimler eller oksekød
  • 2,5 dl. ketchup
  • 1 spsk. oregano

(oksekødet brunes godt af med løg, salt og peber)
revet ost Dejen rulles ud til ca. 40 - 50 cm.
Fyldet smøres / drysses på, osten fordeles.
Derefter rulles til roulade, skæres ud til ca. 25 snegle.
Efterhæves og bages ved 200 grader i 12 - 15 minutter. God appetit. (2A-klassen)

8 anmeldelser

Tilføjet: 29/3 - 2007  kl. 16:22Rettet: 20/12 - 2013  kl. 16:28