Jubilæumsiskage med DAIM

Jubilæumsiskage daim

Bund

  • 3 æggehvider piskes til marengs
  • 150 g sukker
  • 150 g finthakkede mandler vendes i.


Hældes i en rund springform beklædt med bagepapir.
Bages ved 170 grader i ca. 45 min.

TIPS !!
Jeg synes tit bunden bliver alt for fugtig på undersiden.
Jeg plejer, når bunden er kølet lidt af og hænger stabilt sammen, at tage den ud af form og papir og give den endnu 5 min på undersiden i ovnen. MEN pas på de kan også godt blive for tørre!!

Is

  • 3 æggeblommer piskes til æggesnaps
  • 1 dl. sukker
  • Ca. 3 dl. piskefløde piskes til flødeskum og vendes i.
  • Ca.120 g DAIM hakket groft vendes i til sidst. (Tag evt. lidt fra til pynt).

Læg den bagte kage tilbage i formen. Hæld iscremen over.
Fryses i min. 2 timer. Tages ud en halv time før den skal serveres. Pyntes evt. med flødeskum og hakket DAIM.

6 anmeldelser

Tilføjet: 20/4 - 2009  kl. 19:27Rettet: 22/12 - 2015  kl. 20:12