Særimner-patè

Særimner-patè

  • 1 pk. butterdej (5plader)
  • 1 lille Creme Frache (18%)
  • 200 g. Pikanost
  • lidt sennerp
  • 1 hakket løg
  • Salt, Peber
  • 1 kylling eller kylling filler
  • ca. 200 g. skinke

Osten røres lind med Creme Fracheén. Smaget til med sennerp, løg, salt og peber. Den kogte kylling og skinken skæres i terninger og blandes i ostemassen.
Butterdejen udrulles og bruges som låg og bund i et ildfast fad.
Låget pænsles med æg og prikkes med en gaffel.
Bages ved. 200 grader til patèen er pæn lysebrun - ca. 25 30 min.

Serveres med flùtes og blandet grønt salat. Retten kan tilberedes, fryses og så bages den dag den skal bruges.

Skinke og kylling kan udskiftes/suppleres med rejer eller asparges

61 anmeldelser

Tilføjet: 3/7 - 2011  kl. 19:20Rettet: 4/7 - 2011  kl. 19:20